ΕΛ | EN
g-kappos

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ & ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Στην GK All About Entertainment μελετάμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, το μέγεθος και την επισκεψιμότητα του σημείου. Έτσι, σχεδιάζουμε και προτείνουμε ειδικές κατασκευές με ξεχωριστή σήμανση και κατάλληλο εξοπλισμό στις οποίες τοποθετούμε τις παιχνιδομηχανές της επιλογής σας. Έτσι, μεγιστοποιείται η προβολή των μηχανημάτων και αυξάνουμε την επισκεψίμοτητα του κοινού με αποτέλεσμα να αυξάνονται και τα κέρδη για την επιχείρησή σας.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ EVENTS

Παρέχουμε υπηρεσία ενοικίασης των μηχανημάτων μας σε περιπτώσεις εταιρικών events και τεχνικής υποστήριξης τις ημέρες της εκδήλωσής σας. Για τις ενοικιαζόμενες παιχνιδομηχανές μας υπάρχει επιπλέον δυνατότητα σχεδιασμού, εκτύπωσης και ντυσίματος με εικαστικά της επιλογής σας και λογότυπα της εκάστοτε επιχείρησης.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας after sales support για να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά. Σε περίπτωση συνεκμετάλλευσης, ερχόμαστε στο χώρο σας εντός 24ώρου από την στιγμή δήλωσης της βλάβης και αναλαμβάνουμε πλήρη αποκατάστασή της χωρίς κανένα κόστος για εσάς. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ανακατασκευή και πλήρη ανανέωση παλαιότερων μηχανημάτων.

Λεωφόρος Φλέμινγκ 45, 19009 Ραφήνα    

+30 22940 79759    

info@g-kappos.gr    

Facebook          


Πολιτική απορρήτου    

Cookies

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 067622303000